Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2285 niezalogowanych)
626 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz

niech to jeszcze nie będzie koniec, proszę!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
brzydal napisał:
...

m - usowo
y - z mila checia
k- urwa

tu zostaje !

To K na koncu mi nie pasuje... mozesz zamiescic cos innego? w koncu to temat o przedszkolu

p.s. mialam napisac to co tutaj wkleje,zamiast sie wypowaidac o K.. a chodzi mi o tytul,ktory skojarzylam z piosenka

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
karol3 napisał:

niech to jescze nie będzie koniec, proszę!!!

karol3 wydaje mi sie, ze chyba sie szybko nie skonczy...znajac upor brzydala i moj jako kobiety ostatnie slowo nalezy zawsze do kobiety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
626 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
ale piosenka , to ja też coś wkleję -zajęcie na godzinkę
i przepraszam że chwilowo odebrałem ostatnie słowo kobiecie

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
karol3 piosenka jak piosenka... mowi sie na to-obciachowa... ale kiedys sie sluchalo takich....ale nie o tym mowa... mialam napisac do brzydala , zeby zostal tu ze mna na zawsze a piosenka ot tak zawedrowala ciesze sie ze sie tobie podoba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
626 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
no właśnie tak chciałem to ująć -podobała mi się

zostań,zostań,Brzydziu jak Cię pani tak ładnie prosi!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
zrobil focha i mnie zostawil..ehh kiedy indziej go znajde.. to mu wygarne a teraz mykam z forum

w koncu mamy weekend
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
626 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
czas uspać bąka, też spadam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
Jezeli pracujesz sam i Twoj dochod nie przekracza normy rocznej, to mozesz tez postarac sie o dofinansowanie do przedszkola...(søskenrabatt),wtedy w zaleznosci od rozpatrzenia Twojego wniosku ustala ile kommuna tobie dofinannsuje...

O ile sie nie myle, to pytanie dotyczylo jednego dziecka .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Makaryna napisał:
magdalena_d84 napisał:
Jezeli pracujesz sam i Twoj dochod nie przekracza normy rocznej, to mozesz tez postarac sie o dofinansowanie do przedszkola...(søskenrabatt),wtedy w zaleznosci od rozpatrzenia Twojego wniosku ustala ile kommuna tobie dofinannsuje...

O ile sie nie myle, to pytanie dotyczylo jednego dziecka .....

a jaki problem widzisz przy jednym dziecku? jezeli dochody sa niskie, tzn nie przekraczaja kwoty (nie chce walnac gafy, ale u mnie bylo cos ponad 600tys nok rocznie,musialabym zobaczyc...) to ma prawo otrzymac takie dofinansowanie... bez wzgledu na to czy to jedno dziecko...rodzenstwo chodzace do tego samego przedszkola, tez ma znizke....

jesli mowa o rodzenstwie to mam na mysli znizke w przedszkolu ze wzgl na to ze dzieci sa rodzenstwem... jest to obnizka procentowa..w zaleznosci od tego ile twoich dzieci chodzi do tego samego przedszkola...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok